"Правий сектор" повідомив про 4 загиблих під Старогнатівкою

Понеділок, 10 серпня 2015, 12:12

Журналістка і боєць "Правого сектору" Олена Білозерська повідомила про чотирьох загиблих внаслідок нічних боїв у районі Старогнатівки та Білої Кам'янки Волноваського району.

Про це вона написала у себе на Facebook.

"Наші втрати: 4 загиблих, з них один боєць 72 бригади і троє з ДУК ПС. Кількість поранених ДУКівців – за попередньою інформацією шестеро. Кількість поранених армійців уточнюємо. Всіх поранених вже госпіталізовано", – повідомила вона.

За словами Білозерської, вночі бойовики прорвали позиції 72 бригади, однак пізніше військовим і бійцям "Правого сектору" вдалося відкинути противника на його попередні позиції і трохи просунутись вперед.

"Але закріпитися не змогли, бо до ворогів прибуло підсилення у вигляді великої кількості бронетехніки. Також потужно працювала їхня арта", – додала вона.

За словами журналістки, бойовики понесли значні втрати.

Бій в районі Білої Кам'янки Волновахського району закінчився. Вночі ворог прорвав позиції 72 бригади, після чого військо...

Posted by Олена Білозерська on Sunday, August 9, 2015

При цьому у коментарях до свого поста Білозерська заперечила офіційну інформацію про лише сімох поранених у ході цих боїв.

У свою чергу речник Генштабу Владислав Селезньов раніше заявив УП, що інформація про загиблих наразі не підтверджується. Також він не підтвердив участь "Правого сектору" у нічних боях.

Як відомо, за інформацією Генштабу, внаслідок нічних боїв під Старогнатівкою бойовиків відкинули на 2-3 км.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування