Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Заступниця Саакашвілі з США розповіла про свою "автономію" та плани роботи на Одещині

Субота, 15 серпня 2015, 10:21

Технічний директор Одеської області (Chief technology officer) та президент благочинної організації "Razom" (США) Люба Шипович працюватиме у команді глави ОДА Михайла Саакашвілі "на громадських засадах з трошки ширшою автономією" та формуватиме свою команду самостійно - з місцевих спеціалістів та людей з-закордону.

Про це Шипович розповіла в інтерв'ю "Громадському радіо".

За її словами, у сфері її відповідальності - усі технічні рішення на певному рівні. 

"Я відповідаю за будь-які технічні рішення в цій області. … Перш, ніж починати будь-яку автоматизацію, треба зробити комп’ютеризацію. Насправді мені досить важко говорити про ситуацію в Одеській області, тому що я туди ще так і не доїхала", - зазначила вона.

Коментуючи питання, що  вона ніколи не мала досвіду роботи у держструктурах, Шипович зазначила: "Це була одна з причин, чому я не погодилася на позицію держслужбовця. Це була одна з опцій: або позиція держслужбовця з купою обмежень і зарплатою 100 доларів у місяць, або робота на громадських засадах з трошки ширшою автономією".

При цьому вплив на посаді їй "забезпечуватиме"  слово  й довіра голови облдержадміністрації Михаїла Саакашвілі.

Також Шипович зазначила, что повністю самостійно формує команду, складом якої буде симбіоз: кураторами напрямків будуть місцеві люди, а їх заступниками та асистентами — люди з-закордону.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...