Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд продовжив арешт підозрюваному у вбивстві Бузини

Субота, 15 серпня 2015, 16:36

Суд продовжив арешт підозрюваному у вбивстві Бузини

Шевченківський райсуд Києва продовжив запобіжний захід у виді тримання під вартою Денису Поліщуку, підозрюваному у вбивстві одіозного журналіста Олеся Бузини.

Про це повідомили у столичній прокуратурі.

Термін тримання під вартою  продовжено на 60 днів.

Разом з тим, як повідомив у Facebook активіст Богдан Тицький, прокурор у своєму виступі "сказав просто про необхідність подальшого арешту хлопців".

"Єдиний аргумент - Апеляційний суд скасував Поліщуку заставу", - зазначив Тицький.

За словами Тицького, прокурор у ході засідання суду заявив, що якщо в матеріалах справи немає якихось протоколів, це не означає, що їх немає, слідчий сам обирає які документи додавати до справи, а які ні.

Також Тицький зазначив, що у ході засідання суду свідок захисту розповів про справжніх вбивць Бузини – "це були чоловіки 35-40 років".

"Заслуховують свідка, що бачила справжніх вбивць Бузини і підтверджує, що це не Денис Поліщук і не Андрій Медведько", - додав він.

Ще один свідок захисту заявив, що тиждень з 12 по 19 квітня він з Денисом Поліщуком працював з топографічним посібником на базі ДУК ПС в зоні АТО.

Про це ж, виступаючи у суді, заявив командир підрозділу ДУК ПС в АТО, у складі якого перебували Медведько та Поліщук.

Як відомо, раніше Шевченківський райсуд Києва продовжив на 60 днів запобіжний захід у виді тримання під вартою підозрюваному  Медведьку.

Вбивство Бузини сталося 16 квітня на вулиці Дегтярівській у Шевченківському районі столиці.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: