Перший логістичний центр з'явиться 22 серпня - Жебрівський

Неділя, 16 серпня 2015, 01:41

Перший логістичний центр з'явиться 22 серпня в Донецькій області.

Про це повідомив голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський на зустрічі з Координатором з гуманітарних питань ООН в Україні Нілом Уокером, передає прес-служба ДонОДА.

"22 серпня цього року буде відкрито перший логістичний центр у Донецькій області на Артемівському напрямку. Він буде розташований між блокпостом "Майорськ" і КПВВ "Зайцеве", - заявив Жебрівський.

Він зазначив, що на тимчасово окупованій території склалася дуже складна гуманітарна ситуація: високі ціни на всі групи товарів, неякісна російська продукція, відсутність необхідних медикаментів.

"Ми розуміємо, що там теж живуть громадяни України, які просто стали заручниками російської агресії. Створення логістичних центрів - це крок їм назустріч", - підкреслив Жебрівський.

Також він повідомив про підготовку до відкриття ще одного гуманітарно-логістичного центру біля КПВВ "Новотроїцьке" на південному напрямку, але його будівництво поки ускладнено обстрілами з боку бойовиків.

"Там ми поки будувати не можемо. Бойовики б'ють прицільно по територіях, біля яких повинен відкритися логістичний центр", - зазначив голова ОДА.

Як відомо, Тука повідомляв, що логістичний центр відкриється в Станиці Луганській на площі біля автостанції, також планується у селищі Новотошківському.

Раніше про наміри створити такі центри на межі окупованих територій в Донецькі області заявляв керівник області Павло Жебрівський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування