Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко вважає, що альтернативи Яценюкові поки немає

Понеділок, 17 серпня 2015, 21:53

Лідер фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді України Юрій Луценко вважає, що альтернативи прем'єрству нинішнього голови уряду Арсенія Яценюка наразі немає.

Про це він сказав в понеділок в ефірі радіо "Вести".

"За всієї критики малоефективності уряду я особисто вважаю, що зараз альтернативи прем'єр-міністру Яценюку немає", - заявив Луценко.

Політик також повідомив, що на засіданні коаліції заслуховуватимуть звіти та плани всіх міністрів уряду Яценюка.

"І зробити день уряду, на якому проголосувати вотум довіри нинішньому або новому запропонованому прем'єром уряду. Наголошую, всьому уряду - висмикувати по одному міністру немає ніякого сенсу", - сказав Луценко.

Як повідомлялося, Яценюк пообіцяв організувати у вересні перевірку ефективності діяльності складу уряду, за результатами якої він запропонує парламентській коаліції змінити міністрів, що не справляються зі своїми обов'язками.

"У вересні буде зрозуміло, що зроблено, а що не зроблено. За результатами оцінки діяльності кожного міністра я запропоную парламентській коаліції новий склад Кабінету Міністрів і нову, ефективну структуру українського уряду, а також облдержадміністрацій", - сказав Яценюк 9 серпня в ефірі "10 хвилин з прем'єром".

Яценюк зазначив, що вже заслухав звіти всіх міністерств, окреслено завдання кожному міністру в кожній сфері", у вересні буде зрозуміло, що виконано, а що - не виконано.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування