Сестру Савченко видалили з суду над Сенцовим

Середа, 19 серпня 2015, 15:26

Сестру української льотчиці Надії Савченко видалили з будівлі суду, де проходить засідання у справі українського режисера Олега Сенцова та активіста Олександра Кольченка, звинувачених в організації терактів у Криму.

Про це повідомляють "Крим.Реаліі".

 Фото Радіо Свобода

Після перерви Віра Савченко спробувала пройти до зали суду, куди її не пустили в першій половині дня, пояснивши це малою кількістю місць.

Коли ж сестра Савченко у відкриті двері побачила підсудних Сенцова і Кольченка, вона помахала їм рукою і викрикнула: "Тримайтеся, про вас вся Україна говорить! Слава Україні!! Слава Україні!". У відповідь українці із залу суду крикнули: "Героям слава!".

Після цього Віру Савченко та чоловіка, який її супроводжував, судовий пристав вивів з будівлі суду без права відвідування.

Сестра викраденої і незаконно утримуваної в РФ української льотчиці Надії Савченко приїхала з Києва на засідання суду в Ростов-на-Дону у вишиванці, щоб підтримати хлопців.

Після перерви засідання продовжилося виступом адвоката Олександра Кольченка Світлани Сидоркін.

До перерви держобвинувач у дебатах просив у суду покарання для Сенцова - 23 роки суворого режиму, а для Кольченка - 12 років в'язниці.

Захист Сенцова заявив про необ'єктивність процесу і попросив суд виправдати підзахисного за всіма статтями обвинувачення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News