Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Бойовики "привітали": обстріляли Луганщину з танків, є поранений

Понеділок, 24 серпня 2015, 11:56

Напередодні Дня Незалежності бойовики обстріляли Луганщину із САУ та танків.

Про це йдеться у повідомленні Луганської обласної військово-цивільної адміністрації 24 серпня.

"Як і очікувалося, перед Днем Незалежності терористи піддали масованим обстрілам Луганську область. У зоні ураження опинилися населені пункти: смт Станиця Луганська, села Трьохізбенка і Кримське. Військові витримали удар та гідно відповіли", - зазначи глава ОВЦА Георгій Тука.

З боку с. Смілого, яке тимчасово підконтрольне "ЛНР", було здійснено обстріл з танка - 62 постріли - по с. Трьохізбенці.

Над селом зараз сильна задимленість. Інформація про постраждалих і руйнуванням уточнюється.

Станицю Луганську практично всю ніч обстрілювали із мінометів, САУ, автоматичних та протитанкових гранатометів. Руйнувань немає.

У населеному пункті триває бій між нашими військами та терористичними угрупованнями.

Як підкреслив Тука, терористи спеціально мітили по лініях електропередачі, щоб залишити район без світла напередодні Дня Незалежності.

"У результаті у Станиці Луганській та у селах Валуйському, Вільховому, Болотеному немає світла. Після закінчення бою електрики терміново займуться ремонтом, щоб до кінця дня дати світло у населені пункти", – зазначив Тука.

У Золотому боєць ЗСУ з Вінниці отримав поранення внаслідок підривання на "розтяжці". Також у результаті мінометного обстрілу пошкоджена покрівля в одному з будинків.

У Тошківці та Нижньому в результаті артилерійського обстрілу був перебитий газопровід. У Попасній відсутня подача води. Наразі ведуться ремонтні роботи.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: