Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики твердять, що їх псевдовибори не порушують угод Мінська-2

Неділя, 30 серпня 2015, 15:58

Так звані вибори на території Донецької та Луганської областей, окупованих проросійськими бойовиками, "не можуть створити загрозу мінським домовленостям".

Про це заявив один з лідерів бойовиків "ДНР" Денис Пушилін,  повідомляє РИА Новости.

За словами Пушиліна, вибори "не можуть створити загрозу мінським домовленостям, оскільки вони пройдуть згідно з комплексом заходів та закону про вибори".

Він зазначив, що "ДНР" направляла свої проекти врегулювання ситуації на сході України до Верховної Ради і готова обговорити їх з Києвом.

Раніше бойовики заявляли про намір провести незаконні вибори до органів "місцевої влади" 18 жовтня.

Як відомо, раніше канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Франсуа Олланд у суботній телефонній розмові з президентом Росії Володимиром Путіним акцентували увагу на неприпустимості проведення "сепаратних виборів" у східних областях України.

Зокрема, вказувалося, що проведення несприятливих сепаратистських виборів у контрольованих сепаратистами регіонах являє загрозу Мінському процесові. 

ЦВК  визначила, що місцеві вибори в Україні 25 жовтня не будуть проводитися на окупованій території в 125-ти населених пунктах Донецької області та 146-ти - Луганської.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування