Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гопко: "Самопоміч" скочується до більшовицького авторитаризму

Понеділок, 31 серпня 2015, 17:50

Депутатка Ганна Гопко, яку у понеділок виключили із фракції "Самопомочі", звинуватила партію в популізмі та авторитаризмі.

Про це вона написала в своєму Facebook.

"Мені прикро, що партія, яка позиціонувалася як демократична, сучасна альтернатива, скочується до популізму і більшовицького авторитаризму", - написала Гопко.

Вона заявила, що голосувала за проект змін до Конституції, бо вважає його шляхом до реальної передачі влади і повноважень на місця, яка не влаштовує олігархів і Росію.

"Звідси - брехня про "статус Донбасу" чи "визнання ЛНР-ДНР", яких і близько нема в проекті. Саме те, що в проекті немає жодних поступок Росії, а посилання на окремий закон, яким регулюються особливості самоврядування в окремих районах Донбасу, не лише не надає цим районам привілеїв, але й стає гнучким інструментом України для повернення цих територій, бісить Москву", - вважає Гопко.

А ті, хто виступали проти змін у Конституцію, на думку Гопко, "вільно чи невільно сприяють агресору в реалізації кількох цілей - провокуванні громадянського протистояння і розколу коаліції, зриву реформи децентралізації і розколу між Україною та Заходом".

Як відомо, у понеділок фракція "Самопоміч" виключила зі свого складу 5 депутатів, на чолі з першим номером партії Ганною Гопко, за те, що вони підтримали президентський проект змін до Конституції, проти якого партія виступала.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування