"Свобода" може висунути від партії членів "Правого сектора" на виборах

Понеділок, 14 вересня 2015, 16:49

Партія ВО "Свобода" розглядає можливість висунення членів партії "Правий сектор" від "Свободи" на місцевих виборах 25 жовтня.

Про це в ході з'їзду партії в Києві в понеділок, сказав лідер "Свободи" Олег Тягнибок, передають "Українські новини".

"Оскільки "Правий сектор" заявив, що не хоче брати участь у виборах... можливо, тоді варто запропонувати Ярошу, що якщо є ті представники "Правого сектора", які могли б претендувати на участь у наших списках, ми б могли тоді відкрити їм двері", - сказав він.

Присутні на з'їзді делегати оплесками відреагували на пропозицію Тягнибока.

Лідер "Свободи" зазначив, що найближчим часом має намір зустрітися з лідером "Правого сектора" Дмитра Яроша і обговорити це питання.

На думку Тягнибока, в нинішніх умовах політичним силам необхідно координувати свої зусилля.

"Свобода" на з'їзді висунула кандидатом у мери Львова і першим номером списку на виборах до Львівської облради колишнього віце-спікера парламенту Руслана Кошулинського, в мери Києва - колишнього народного депутата Олександра Мирного, а першим номером списку на виборах до Київської міської ради - екс-нардепа Юрія Сиротюка.

 Фото з Твіттера "Свободи"

Крім того, ВО "Свобода" висунула кандидатом у мери Харкова і першим номером списку на виборах до Харківської міської ради колишнього депутата, екс-міністра аграрної політики і продовольства України Ігор Швайка, в мери Ужгорода і першим номером списку до Ужгородської міської ради - колишнього депутата Едуарда Леонова, в мери Полтави - народного депутата Юрія Бублика, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування