Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мосійчук погрожує голодуванням

П'ятниця, 18 вересня 2015, 15:49

Затриманий в четвер народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук має намір оголосити голодування, якщо суд його заарештує.

Про це Мосійчук заявив у суді, передає Інтерфакс-Україна.

"Якщо суд прийме рішення, яке буде суперечити здоровому глузду і Кримінально-процесуальному кодексу, я з сьогоднішнього дня оголошу голодування", - заявив Мосійчук.

Він також переконаний, що у слідства немає ніяких речових доказів проти нього у справі.

За його словами, кримінальне провадження проти нього "сфальсифіковано на 100%".

"Якщо зараз суд прийме рішення про затримання мене без прави застави, це буде означати, що судді отримують вказівки з Банкової", - додав Мосійчук.

"За вказівкою Порошенко і Шокіна ведеться стеження за усіма депутатами ... Шокін, щоб залишитися на посаді, вирішив мене посадити", - сказав Мосійчук перед засіданням суду.

Прийшов на суд Олег Ляшко. Захищає Мосійчука.

Posted by Олександр Рудоманов on Friday, September 18, 2015

Мосійчук перебуває в Печерському райсуді Києва на засіданні з обрання йому запобіжного заходу. Зал, в якому розглядатиметься клопотання, заповнений співробітниками міліції. Депутата заводили до зали суду в наручниках, але згодом наручники з нього зняли. Мосійчук сидить в залізній клітці.

Судове засідання вже почалося.

Мосійчук підозрюється у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених п'ятьма статтями Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в четвер у Верховній Раді виступив генпрокурор Віктор Шокін, він вніс до парламенту подання на зняття депутатської недоторканності з депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука.

Депутати це подання підтримали 262 голосами.

Мосійчук підозрюється у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених п'ятьма статтями Кримінального кодексу України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування