Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Житомирщині п'яний суддя збив насмерть мотоцикліста

Субота, 19 вересня 2015, 15:54

У м.Олевськ на Житомирщині 18 вересня сталася ДТП за участі судді одного з районних суддів, внаслідок аварії загинув мотоцикліст. 

Як повідомили у прес-службі МВС, суддя, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням автомобіля Ford, унаслідок чого зазначений транспортний засіб виїхав на смугу зустрічного руху транспорту й зіткнувся з мотоциклом Viper під управлінням 21-річного мешканця с.Корощине Олевського району.

"Внаслідок аварії мотоцикліст загинув, водій та пасажир автомобіля отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували", - йдеться у повідомленні.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Як повідомив у Facebook 19 вересня депутат Олевської міськради Олександр Ніколайчук, у місті молодь перекрила рух та вимагає покарання судді, який є співучасником ДТП внаслідок якого загинув 21-річний хлопець.  Рідні загиблого просять надати розголосу трагедії.

Джерело відео - Житомир.info | Новости ЖитомираОлевський інформаційний портал

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування