Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ярош каже, що з задоволенням пішов би вже на пенсію

Вівторок, 22 вересня 2015, 13:57

Лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош запевняє, що великою політикою йому займатися нецікаво, а на війні він почувається "комфортно", але відчуває втому.

Про це він розповів в інтерв'ю "Українській правді".

"На війні навіть оборона чи атака – це теж рутинна справа, до того звикаєш. Там не про кураж йдеться, а про якісь інші речі, військові. Я на війні себе доволі комфортно почуваю, бо готувався до неї 20 років. І морально, і психологічно я був готовий до тих речей. В тилу набагато важче. Я втомився, сил вже дуже мало лишилося, а тут ще й здоров’я підкачало трохи.

Я з задоволенням би вже пішов на пенсію і писав книжки, допомагав хлопцям. Але поки йде війна, всі фронтові проблеми для мене чужді не будуть і вплоть до повернення Криму пенсії мені не передбачається. На яких посадах або без посад, то вже справа десята", - сказав очільник ПС.

Ярош не погоджується з визначенням "радикали" на адресу своєї політсили і запевняє, що готовий "осісти":

"От досягнемо перемоги у війні і я осяду, обіцяю. Я б не погодився з тим, що нас називають радикалами... "Тризуб" ніколи не був крайньою або якоюсь радикальною структурою. Тисячі, мабуть, людей, які пройшли через наші лави й табори, вони на фронті себе показали якнайкраще – і в ЗСУ, і в добробатах.

Ми завжди були державниками в першу чергу, а не якимись крайніми, яким в голові щось таке потьмарилося і вони пішли когось бити. Ми просто розуміли, що та держава – нічия держава, вона має трансформуватися в національну, щоб люди відчули себе нацією, щоб люди відчули себе єдиним народом, і могли протистояти будь-якій зовнішній агресії, звідки б вона не йшла", - зазначив політик.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування