Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві влаштували стрілянину і викрали людину. Мосійчук: стріляли у помічника

Неділя, 27 вересня 2015, 16:31

У Києві в Дарницькому районі на вулиці А.Ахматової близько 00:30 троє зловмисників викрали людину та влаштували стрілянину.

Про це йдеться у повідомленні столичного главку МВС.

"Троє зловмисників силоміць посадили чоловіка в салон машини, той намагався чинити опір і просив про допомогу. Коли до авто підійшли ще двоє чоловіків (як з’ясувалося згодом – помічники народних депутатів), один із правопорушників здійснив кілька неприцільних пострілів у їхню сторону, а відтак автомобіль зник із місця події", - йдеться у повідомленні.

О 00:41 до міліції  надійшло повідомлення про стрілянину, внаслідок якої ніхто не постраждав. Від написання офіційної заяви заявник відмовився.

"За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Із місця події вилучили п’ять стріляних гільз від патронів, споряджених гумовими кулями", - повідомили в МВС.

У Києві введено план "Перехоплення".

Разом з тим заарештований за рішенням суду нардеп Ігор Мосійчук заявив у Facebook, що в ніч на 27 вересня невідомі стріляли по його помічникові.

"Вночі невідомі намагались розстріляти мого помічника Станіслава Коломійця. Пізно ввечері у Києві Коломієць разом з головою Дарницької райорганізації Радикальної партії Владиславом Бондаренком - йшли по вул. Анни Ахматової. Біля них зупинився автомобіль марки БМВ Х5, номер АА 7357 НІ. З автомобіля вибіг чоловік і без попередження розпочав стрільбу по Коломійцю. Всього було здійснено 7 пострілів з вогнепальної, як встановили пізніше правоохоронці, зброї", - заявив Мосійчук.

"Ніхто не постраждав, хлопці встигли забігти до розташованого поряд ресторану. Невідомі зникли з місця злочину, викравши безпосереднього свідка події - продавця фруктів, який бачив нападників. Чоловіка кілька радів вдарили і заштовхали в автомобіль", - заявив Мосійчук.

За його словами, слідчо-оптичній групі, яка прибула на місце, вдалося встановити, що  що номери на БМВ були вкрадені з іншої машини в Оболонському районі 8 вересня 2015 року.

Сам Коломієць у  своєму Facebook розмістив фото з  місця події.

Щойно йдучи по вул. Анни Ахматової з Владислав Бондаренко повертаючись з урочистого заходу з невідомих нам причин зупин...

Posted by Stanislav Kolomiets on 26 сентября 2015 г.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування