Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Текст підозри Бочковському був змінений – адвокат

Середа, 30 вересня 2015, 23:18

Досудове слідство щодо екс-голови Держслужби України з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського продовжено ще на два місяці, до 26 листопада.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" адвокат Бочковського Ігор Федоренко, "це пов'язано з тим, що 26 вересня закінчився піврічний термін, що відводиться на слідство".

Крім того, адвокат повідомив, що стороною обвинувачення був змінений текст підозри.

За словами Федоренка, з документів вилучено звинувачення у зловживанні службовим становищем, пов'язане з нібито виведенням коштів через офшорні фірми, за яке Бочковського заарештували на засіданні Кабінету міністрів.

Також адвокат повідомив, що в підозрі з'явилися ще низка епізодів, які Федоренко назвав "незначними".

Як відомо, 25 березня Бочковського і його заступника Василя Стоєцького затримали на засіданні Кабінету міністрів через підозру в корупції при закупівлі паливно-мастильних матеріалів для ДСНС у компаній "Юкойл" і "Альянс".

28 березня підозрюваних заарештував суд, але через 4 дні вони вийшли під заставу близько 1,18 млн гривень.

21 квітня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що МВС отримало нові докази у справі щодо діяльності екс-голови Держслужби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського та його заступника, зокрема й від міжнародних партнерів.

17 вересня захист екс-голови Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського і його заступника Василя Стоєцького заявив про фальсифікацію матеріалів кримінального провадження проти них.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...