Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Захист Савченко відреагувала на заяву РФ про її екстрадицію

Четвер, 1 жовтня 2015, 11:58

Захист української льотчиці Савченко впевнена, що заява Мін'юсту РФ про можливу передачу її Україні свідчить про невинуватість Надії.

Так адвокат Савченко - Марк Фейгін прокоментував заяву російського мін'юсту у своєму Твіттері.

"Заява Мін'юсту РФ свідчить про одну дуже важливу річ: захист Савченко повністю довів невинуватість Надії. Тому й метушаться", - написав він.

Реклама:

"Мін'юст РФ озвучив умови: визнання України (а мабуть і самої Савченко) вироку російського суду і гарантувати відбування покарання. Для ясності. Визнання Україною вироку російського суду може закрити можливості для оскарження рішення по Савченко в ЄСПЛ", - повідомив він.

"Гарантії ж відбування Савченко покарання в Україні після передачі її туди - це обтяження країни зобов'язаннями зовнішнього характеру", - додав він

ВІДЕО ДНЯ

"Що робити Україні? Погоджуватися. Після отримання Савченко негайно відпустити і гоготати в голос, показуючи в бік Кремля пальцем!" - при цьому заявив Фейгін.

При цьому адвокат зазначив, що "не варто недооцінювати його і його колег, як юристів, у зв'язку з кабальними умовами передачі Савченко в Україні".

"Я знаю, що робити ..." - додав він.

Як відомо, у Міністерстві юстиції Російської Федерації заявили про готовність розглянути прохання українки Надії Савченко про екстрадицію. Трохи раніше джерела в юридичних колах в РФ заявили, що екстрадиція можлива тільки після винесення вироку і натякнули, що згідно з конвенцією Україна повинна гарантувати, що після екстрадиції Савченко все одно буде виконаний обвинувальний вирок.

Інший адвокат Савченко Микола Полозов зауважив, що "в жодній заяві влади виправдувальний вирок Савченко навіть не мається на увазі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування