Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РосЗМІ: Чоловік, який влаштував стрілянину у Сімферополі, загинув

Субота, 10 жовтня 2015, 20:17

Чоловік, який влаштував стрілянину на підстанції "швидкої допомоги" у Сімферополі, за попередніми даними МВС, знайдений 10 жовтня мертвим на околиці Сімферополя.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на офіційного представника МВС Росії Олену Алексєєву.

Як відомо, у нападі на медиків "швидкої" підозрювався батько оператора кримськотатарського телеканалу ATR Бекір Небієв.

"Співробітник ДАІ під час патрулювання виявив у зеленому масиві сильно пошкоджений труп. За попередніми даними, труп належить так званому "сімферопольському стрілку", - повідомила Алексєєва.

Тіло було виявлено близько 18:00 в районі села Фонтани.

Алексєєва також заявив, що особу чоловіка за окремими ознаками упізнав його син.

Співробітники поліції, які прибули на місце події, виявили поряд з тілом рушницю.

"На місце події виїхала пересувна криміналістична лабораторія МВС по Криму, на місці працюють фахівці", - зазначено у повідомленні.

Також повідомляється з посиланням на "прокурора" Криму Наталю Поклонську, що тіло "сімферопольского стрілка" було знайдено в районі його будинку.

"Тіло знайдено в районі декількох кілометрів від будинку, де жив Небієв", - заявила Поклонська.

Разом з тим Крим.Реалії повідомляє, що 9 жовтня син підозрюваного у вбивстві медиків - Ескендер Небіев - був узятий під варту до судового засідання. За даними агенції QHA, суд у справі відбудеться у понеділок, 12 жовтня. 

"Його продовжують звинувачувати у справі про участь у мітингу 26 лютого 2014. За даним звинуваченням оператор уже відсидів у СІЗО 2 місяці - з кінця квітня до кінця червня", - зазначає видання.

8 жовтня Ескендер у своєму Facebook повідомив, що через стрілянину у Сімферополі відбуваються щоденні "необхідні процедури - допити, протоколи, і низка інших заходів".

"Ми не можемо тут жити, будемо кидати будинок,  з деяких причин ми не можемо його продати. Будемо переїжджати до родичів", - зазначив він.

Як відомо, 26 вересня в будівлю "швидкої" в Сімферополі увійшов озброєний мисливською рушницею чоловік та скоїв множинні постріли в чотирьох співробітників установи. В результаті стрілянини санітар швидкої допомоги помер на місці події, троє фельдшерів з пораненнями різного ступеня тяжкості були госпіталізовані.

Один з постраждалих фельдшерів отримав поранення, від якого згодом помер. Нападник з місця пригоди зник на автомобілі марки "Москвич". Постраждалого фельдшера прооперували в ніч на 27 вересня.

Головним управлінням СК РФ у Криму за фактом вбивства санітара і фельдшера порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого пунктом "а" ч.2 ст.105 КК Росії (вбивство двох або більше осіб).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування