Савченко відправила Шокіну депутатський запит про вбивство Бузини

Вівторок, 13 жовтня 2015, 11:19

Депутат Надія Савченко, яку незаконно утримують в російській тюрмі просить Генпрокуратуру перевірити суддів і слідчих у справі про вбивство Олеся Бузини.

Про це йдеться у запиті Савченко на ім'я Генпрокурора Віктора Шокіна, який оприлюднив на своїй сторінці Facebook нардеп від Батьківщини Ігор Луценко.

"Прошу здійснити додаткову, чесну, об'єктивну і неупереджену перевірку матеріалів справи, методів розслідування і самих осіб слідчих, прокурорів і суддів, що мають відношення до розслідування вбивства Бузини та звинувачення у цьому злочині Андрія Медведька та Дениса Поліщука", - сказано у запиті.

 



"Про результати перевірки надати письмову відповідь на депутатський запит. Я особисто на собі відчуваю беззаконня і брехливість суду і слідства в Росії і не бажаю, щоб таке відбувалося і в Україні!" – наголосила Савченко.

"Герої і патріоти гинули на Майдані і на війні для того, щоб українці мали гідне життя і чесне справедливе правосуддя! Якщо хтось із пережитої старої системи МВС України з цим не згідний, то йому не місце в системі правосуддя майбутньої України!" – зазначила Савченко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування