Гіркін: "Новоросію" закрито остаточно, Україна "відіб'є" Донбас за 3 доби

Неділя, 18 жовтня 2015, 21:50

Проект "Новоросія" закрито остаточно, українська армія без російської підтримки здатна знищити збройні сили бойовиків на Донбасі за три дні.

Про це заявив екс-ватажок бойовиків "ДНР", який втік до РФ, Ігор (Стрєлков) Гіркін. 

"Новоросії" не було і немає і проект закритийо. "Ну і що, що загинули тисячі людей, що сотні тисяч стали біженцями ... ми закрили проект", - заявив він, "озвучуючи" позицію влади РФ.

"Тепер треба роздути інформаційний фон, змістити увагу, причому з явними підтасуваннями ... Ось 4.5 млн жителів Донбасу Росія годувати не могла - вони "незрозуміло хто, дармоїди" - не росіяни, не кримчани, навіть не кримські татари ... А от у Сирії - так - там араби, суніти, друзи - вони ось терміново потребують нашої підтримки", - додав він.

"Цей "інформаційний пузир" має затулити реальну проблему, питання про те, що "Русскую весну"- "злито", і зараз йде технічне узгодження з Україною про передачу назад до складу України (територій) "ДНР" і "ЛНР" у складі автономії, але при цьому Україна не погоджується на пропоновані умови - з автономією або федералізацією", - зазначив екс-ватажок бойовиків.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News