Кандидат від БПП, якому приписали бізнес в "ДНР", готовий знятися, якщо будуть докази

Понеділок, 19 жовтня 2015, 12:09

Кандидат в депутати від БПП В'ячеслав Соболєв називає чорним піаром інформацію поширену про нього у ЗМІ і каже, що написав заяву про зняття виборів.

Про це він розповів у коментарі "Українській правді", коментуючи обвинувачення в тому, що нібито його мережа магазинів "Обжора" працює в окупованому Донецьку, і він є зятем російського колишнього сенатора і магната Шпігеля.

 

"Я написав заяву, що якщо інформація підтвердиться, я готовий зняти свою кандидатуру. Але тільки якщо хоча б один факт підтвердиться", - зазначив він. 

"У мене по моєму округу 30%... Тому і починають обливати брудом. Ми дійшли до початку, це почав дніпропетровський сайт", - сказав він.

"Щодо пана Шпігеля. Я два роки живу і ми розписані з Інною Вільчинською. Я можу надіслати вам свідоцтво про одруження", - сказав він.

 

"Так, у мене був шлюб з пані Шпігель, але два роки тому, враховуючи те, що її батько був сенатором, в мене є своя життєва позиція і я одразу запропонував: або ти одружена, або ти живеш там, де вважаєш за краще. Вона каже: "Я люблю Москву і буду жити там". "А я люблю Україну і з неї нікуди їхати не хочу", - зазначив Соболєв.

При цьому він повідомив, що жодних контактів зі Шпігелем не підтримував з тих пір.

"Щодо "Обжори" – колись у 2006 році я там був засновником, але через півроку у 2007 році я вийшов звідти", - сказав Соболєв.

Соболєв зазначив, що багато років знає нинішнього засновника підприємства Оксану Палієнко, однак не спілкувався з нею "років 8-10". –Прізвище Василя  Цапка,- який також записаний у реєстрі як засновник, Соболєв сказав, що вперше чує таке прізвище.

Він також наголосив, що жодних бізнесів у –Донецькій області не має.

"Як ви вважаєте, якщо у мене в моєму будинку живуть ці негідники три місяці, я з ними за одно? Чи міг я впустити  у свій будинок, у якому я не був два роки, негідників, які розікрали там все?" – обурився Соболєв.

"Я працював в РНБО при Гайдуку, при Дубині працював у НАК Нафтогаз, зараз працюю другий рік у Києві в Університеті біоресурсів природокористування доцентом на кафедрі", - зазначив він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування