Партія Ківалова веде незаконну агітацію на території університету в Одесі

П'ятниця, 23 жовтня 2015, 09:44

Українська морська партія Сергія Ківалова веде агітацію на території Міжнародного гуманітарного університету в Одесі, що суперечить закону "Про місцеві вибори".

Факт агітації зафіксувала на відео знімальна група програми "Схеми", спільного проекту Радіо Свобода та UA:Першого телеканалу. 

У спортивно-оздоровчому комплексі Міжнародного гуманітарного університету під час змагань з карате, організованих для дітей та молоді на минулих вихідних, були вивішені прапори Української морської партії Сергія Ківалова. 

Партія Ківалова веде незаконну агітацію на території університету в Одесі
Партія Ківалова веде агітацію в університеті

Також було зафіксовано велику вивіску "Передвиборчий штаб Української морської партії" на Будинку прийомів Міжнародного гуманітарного університету, так званому "будинку Гаррі Поттера".

Партія Ківалова - незаконна агітація в Одесі

Відповідно до статті 60 закону України "Про місцеві вибори", забороняється "розміщувати друковані передвиборні агітаційні матеріали, політичну рекламу в приміщеннях…підприємств, установ і організацій державної та комунальної форми власності".

Сам Сергій Ківалов 10 жовтня заявив про зняття своєї кандидатури з виборів на посаду міського голови Одеси, але занадто пізно, щоб це справді сталося.

Місцеві спостерігачі на виборах вважають, що заяву було зроблено запізно навмисно, оскільки Ківалов досконало знає виборче законодавство: він очолював Центральнувиборчу комісію під час Помаранчевої революції, коли сталися масові фальсифікації.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування