Суд проти Єфремова і ще двох депутатів розпочнеться 13 листопада – джерело

Вівторок, 27 жовтня 2015, 16:31

Печерський райсуд Києва 13 листопада почне розгляд справи проти екс-голови фракції Партії регіонів у Раді Олександра Єфремова, екс-депутата від ПР Олександра Стояна та екс-депутата від КПУ Сергія Гордієнка.

Про це повідомляють "Українські новини" з посиланням на інформоване джерело.

Підготовче судове засідання призначено на 14:00. Розглядати справу буде суддя Олег Білоцерківець.

Як відомо, 21 липня Генпрокуратура завершила розслідування проти Єфремова, Стояна і Гордієнка, підозрюваних у перевищенні службових повноважень та фальсифікації процедури прийняття "диктаторських законів" 16 січня 2014 року.

16 лютого Печерський районний суд Києва обрав Єфремову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, але екс-депутат вийшов під заставу в 3,7 млн гривень. Заставу за Єфремова вніс колишній віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков.

Єфремову пред'явлені підозри у двох кримінальних процесах. Один стосується зловживання службовим становищем при обтяжуючих обставинах та службового підроблення (мається на увазі прийняття "диктаторських законів"), інша – висловлювань Єфремова навесні 2014 року, спрямованих на розпалювання національної ворожнечі , які призвели до важких наслідків – загибелі людей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування