Мартиненко запевняє, що не боїться їздити у Швейцарію

П'ятниця, 9 жовтня 2015, 13:06

Один з лідерів "Народного фронту" Микола Мартиненко заявляє, що звинувачення у тому, що проти нього є кримінальна справа у Швейцарії, не підтверджені.

Про це він заявив в інтерв'ю "РБК Україна".

Мартиненко вчергове заявив, що усі звинувачення проти нього щодо справи з хабарами – це піар-компанія.

"Кілька років тому, коли ŠKODA почали розглядати як альтернативу Росії, я був у жорсткій опозиції до влади Віктора Януковича. І навіть теоретично не міг нікому сприяти", - виправдовується Мартиненко.

"Але деякі депутати вважають себе слідчими, прокурорами та суддями в одній особі. Скільки часу вони мене звинувачують у всіх гріхах? Без будь-яких документальних підтверджень", - обурився він.

Крім того, Мартиненко запевнив, що може "вільно їздити до Швейцарії чи будь-якої іншої країни, спілкуватися з владою будь-якої країни".

Як відомо, раніше журналісти швейцарської газети SonntagsZeitung з'ясували, що Мартиненко підозрюється в отриманні хабаря в розмірі 30 мільйонів франків, які були заблоковані на рахунках в банку Hottinger в Швейцарії.

Депутат БПП Сергій Лещенко опублікував відповіді прокуратури Швейцарії та ГПУ, які також підтверджують наявність справи проти Мартиненка у Швейцарії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування