Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ложкін розповів про переформатування Кабміну та плани повернутися у бізнес

Субота, 14 листопада 2015, 16:44

У грудні відбудеться переформатування уряду, під час якого "треба ставити питання про переосмислення структури Кабміну".

Про це в інтерв'ю  Дзеркалу тижня заявив глава адміністрації президента Борис Ложкін.

"Міністерств буде більше? Менше? Яка функція віце-прем'єрів? Чи будуть вони суміщати, що, на мій погляд, правильно, віце-прем'єрство з керівництвом міністерством?", - зазначив Ложкін, говорячи про нову структуру уряду.

"Переконаний, в уряді обов'язково має з'явитися віце-прем'єр з євроінтеграції як координатор усіх наших зусиль у цьому напрямку. Крім того, необхідний віце-прем'єр, який би відповідав за економічні реформи, їх координацію. Напевно, найбільш логічно, щоб він був суміщений з міністром економіки", - додав він.

Ложкін додав, що "повноваження віце-прем'єрів мають бути реальними, їх вплив на "кущ" довірених їм міністерств - відчутним, а не існуючим виключно на папері".

При цьому на запитання, чи бачить він себе на одному з цих постів, Ложкін зазначив: "Я себе бачу там, де мене бачить президент".

"Мій досвід, здібності, вміння можна прикласти тут (у АП). Ось я їх і докладаю. Так, ми не святі і припускаємось помилок, як і всі живі люди. Але намагаємося їх швидко виправляти", - додав Ложкін.

Також він зазначив, що не бачить себе "все життя на держслужбі".

"Є якийсь період часу, я його для себе точно не визначав, протягом якого я працюю на державу ... А після цього я повернуся у бізнес", - зазначив Ложкін.

Він також прокоментував питання, чи є у нього "цікаві вкладення в Аргентині": "Ніколи не було вкладень в Аргентині, хоча дуже люблю цю країну".

"Я впевнений, що в Україні, якщо займатися бізнесом, можна заробити більше, ніж у звичайній європейській країні", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування