Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вибори у Краматорську: дільниці працюють, виборців підвозять

Неділя, 15 листопада 2015, 10:53

У Краматорську у ході другого туру місцевих виборів організовано підвезення виборців на дільниці для голосування.

Про це повідомляють "Новости Донбасса". 

Так, водії автобусів стверджують, що привезли свої сім'ї. При цьому мешканці Краматорська розповіли, що це безкоштовні автобуси, які їздять вулицями і запрошують проїхатися на ділянку.

Як відомо, підвіз виборців відповідно до закону "Про місцеві вибори" - забороняється.

Усі фото - "Новости Донбасса"
 
 

У свою чергу Донецька облорганізація "Комітету виборців України"  з посиланням на свого спостерігача Олександра Подоляна повідомляє, що Краматорська міська територіальна виборча комісія та міська рада відмовилися організувати онлайн-трансляцію засідання комісії в день проведення другого туру виборів.

За повідомленням Краматорського відділу ГУ Нацполіції,  у Краматорську о 8.00 відкрилися усі 89 виборчих дільниць.

"Кожна з них - під охороною співробітників поліції.  В області посилено заходи безпеки, проводяться спеціальні оперативні заходи щодо виявлення осіб, що виношують злочинні наміри, які можуть спровокувати загрозу громадській безпеці", - зазначили у Нацполіції.

Також посилено контроль на блокпостах, залізничних та автовокзалах. Тривають ретельні перевірки як в населених пунктах, так і на автодорогах регіону.

У містах проводяться оперативно-профілактичні відпрацювання, в яких задіяні групи швидкого реагування. Переведені на посилений режим охорони більше 190 стратегічно важливих об'єктів.

Охорону громадського порядку забезпечують понад 400 правоохоронців, у тому числі і додані сили.

В'ячеслав Аброськін очолює оперативний штаб поліції в Краматорську і керує силами і засобами, задіяними на забезпечення безпеки та охорони громадського порядку під час виборчого процесу.

Станом на тепер обстановка у Краматорську спокійна, порушень не зафіксовано.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування