Лещенко каже, що Захід попередили про можливу хвилю "чорнухи"

Неділя, 15 листопада 2015, 12:17

Посла США в Україні, представництво Євросоюзу та ряд дипломатів країн ЄС попереджено про можливу очорнювальну кампанію проти тих, хто викриває корупцію в оточенні прем'єр-міністра Арсенія Яценюка.

Про це повідомив депутат від БПП Сергій Лещенко у Facebook.

"Українські корупціонери за нової влади вирішують свої проблеми звичним способом: замість припинення схем вони починають атакувати тих, хто викриває їхню корупцію", - написав він.

Лещенко підтвердив, що, як і його друзі-колеги, отримав інформацію про намір розгорнути "масштабну кампанію чорного піару" проти нього та журналістів, які пишуть про корупцію в оточенні чинного прем'єр-міністра.

"Заготовлено відео, фотографії, банери, наші телефонні розмови прослуховуються, а під будинками чекають "топтуни", - написав депутат.

Лещенко зазначив, що у п'ятницю, коли його соратниця Світлана Заліщук отримала дзвінок із попередженнями з його номеру, "було зроблено втручання в систему мобільного оператора", бо він їй у цей момент не телефонував.

"В умовах відсутності довіри до правоохоронних органів нами було поінформовано про ці події посла США в Україні, керівника представництва Європейського Союзу та ряд дипломатів країн ЄС", - повідомив Лещенко.

"Автори провокації мали би вже зрозуміти - мене вони в такий спосіб не зупинять. Краще нехай очистять своє оточення від корупціонерів, які продовжують грабувати країну в брутальний спосіб та з особливим цинізмом", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News