Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

"НФ" змінить своїх представників у міськвиборчкомі Кривого рогу

Понеділок, 16 листопада 2015, 18:06

"Народний фронт" вирішив замінити своїх представників у міській виборчій комісії Кривого Рогу.

Про це "Українській правді" повідомили у штабі одного з кандидатів у мери Кривого Рогу.

"Народний фронт прийняв рішення відкликати своїх представників з комісії і призначити туди інших. Тепер центральна виборча комісія має провести засідання, щоб нові члени комісії могли почати свою роботу", - сказав співрозмовник.

Таке рішення ухвалили після того, як в понеділок представники кандидата в мери від "Самопомочі" Юрія Милобога заявили, що члени комісії від НФ голосують в унісон з "Опозиційним блоком" на користь Юрія Вілкула.

Водночас, у штабі побоюються, що Центрвиборчком може скористатися правом зібратися на засідання протягом 5 днів і не встигнути призначити нових членів до засідання комісії, яке має у вівторок о 18 годині розпочати розгляд скарг Милобога.

Також у штабі зазначили, що в унісон з Опоблоком у комісії голосують представники "Батьківщини" та один з двох представників БПП.

"Ще однією проблемою є те, що після розгляду скарг, згідно із законодавством, у штабу лишиться лише 6 годин для оскарження рішення в суді - до 24-ої години вівторка", - зазначив співрозмовник.

Як відомо, Опозиційний блок заявляє, що на сайті ЦВК вже Юрій Вілкул оголошений переможцем виборів мера Кривого рогу.

Представники кандидата від "Самопомочі" Юрія Милобога вимагатимуть скасування результатів виборів на дільницях, щодо яких є скарги.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування