Суд відхилив вимогу Милобога про перерахунок голосів на спецдільницях

Неділя, 22 листопада 2015, 00:06

Дніпропетровський окружний адміністративний суд після двохденного розгляду у повному обсязі відмовив у задоволенні позову Юрію Милобогу, кандидату на посаду міського голови Кривого Рогу.

Про це повідомляє Громадське.

Кандидат від "Самопомочі" вимагав перерахувати голоси на спецдільницях в Інгулецькому районі міста – одному з двох, де він програв своєму опоненту Юрію Вілкулу. Юрій Милобог також вимагав припинити повноваження міської територіальної виборчої комісії.

Криворізька міська виборча вранці 16 листопада комісія оголосила переможцем виборів міського голови Юрія Вілкула, незважаючи на зареєстровані скарги його суперника, кандидата від "Об’єднання "Самопоміч" Юрія Милобога.

Попри протести частини членів комісії, до початку розгляду скарг більшістю було ухвалене як це рішення, так і скликання першої сесії міської ради, на якій Юрію Вілкулу вручили посвідчення міського голови. Таку більшість у виборчій комісії вдалося сформувати завдяки одностайному голосуванню представників "Опозиційного блоку", "Батьківщини", "Солідарності" та Радикальної партії.

Внаслідок скандалу, який здійнявся, місцеві організації "Батьківщини" та Радикальної партії було розформовано.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування