У Кривому Розі достатньо підстав для перерахунку голосів - КВУ

Вівторок, 24 листопада 2015, 07:05

У Дніпропетровського окружного адміністративного суду були достатні підстави для рішення про перерахунок голосів.

Таку думку висловив голова Дніпропетровської обласної організації "Комітету виборців України" Станіслав Жолудев, передає Громадське.

"Сам факт невеликого розриву між кандидатами не є фальсифікацією, але є інші ознаки, за якими ми можемо їх ідентифікувати. Перша ознака, яку ми вловили - це занадто висока швидкість підрахунку. Всього лише за 5 годин процедура була завершена на всіх дільничних комісіях, і вже в 3 години ночі міська комісія видала свій вердикт", - заявив він.

Жолудев також підкреслив, що в шести районах переміг Милобог, і тільки в одному - Інгулецькому переміг Вілкул-старший. При чому в цьому Інгулецькому занадто великий розрив у нього з Милобогом, і занадто велика явка в останні години перед закриттям.

"І те, і інше є натяком на певну махінаційну схему. Підвезення виборців з певних промислових підприємств було зафіксоване, масове фотографування бюлетенів - це теж може служити непрямими ознаками певної махінації. Я думаю, якщо перерахунок відбудеться, то ми побачимо дещо іншу картину", - упевнений Жолудев.

При цьому він висловив упевненість, що апеляцілнний суд може скасувати рішення міської комісії про визнання Юрія Вілкула міським головою, це також може зробити і сама міська комісія, або її рішення може скасувати ЦВК.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News