Корчинського у Римі відпустили, але Росія вимагає "екстрадиції"

Субота, 28 листопада 2015, 19:07

Представники Інтерполу у Римі вже звільнили лідера "Братства" Дмитра Корчинського з під-варти, однак російська сторона намагається оскаржити це рішення.

Про це повідомив депутат Андрій Лозовий у Facebook із посиланням на самого Корчинського.

"Російський Інтерпол наразі намагається оскаржити те, що італійський визнав вимогу арештувати Корчинського політично вмотивованою", - написав він.

"У оскарженні москалі вимагають знов арештувати Корчинського і екстрадиювати на територію Російської Федерації", - заявляє Лозовий.

За його словами, "звинувачують Корчинського у тероризмі на території Донецької та Луганської областей", а винним його визнав "Київський районний суд міста Севастополя".

"Джерело в українському бюро Інтерполу підтверджує, що, крім Корчинського, готуються або вже готові аналогічні ухвали судів анексованого Криму проти багатьох командирів, бійців добровольчих батальйонів, волонтерів, громадських діячів з жорсткою антиросійською риторикою", - додає Лозовий.

Щойно розмовляв з Дмитро Корчинський. Його вже звільнили з під-варти.Затримання відбулося на вимогу російського бюро І...

Posted by Андрій Лозовий on Saturday, November 28, 2015

Як відомо, представники Інтерполу затримали Корчинського у суботу вдень в аеропорту Риму, оскільки Росія подала його в міжнародний розшук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування