Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Квіт звільнив з НАУ не лише Луцького, а й в.о. ректора

П'ятниця, 6 листопада 2015, 14:10

Міністр освіти і науки Сергій Квіт звільнив в. о. ректора Національного авіаційного університету, який намагався поновити на роботі одіозного Максима Луцького.

Про це сам Квіт повідомив у Facebook.

Шановне товариство! Інформую Вас стосовно подій в Національному авіаційному університеті. Мною був звільнений ВО ректор...

Posted by Serhiy Kvit on 6 листопада 2015 р.

Міністр пояснив, що в.о. ректора НАУ Рімвідас Хращевський продовжив "фінансові схеми по вимиванню коштів з університету та мав намір оскаржувати в суді постанову Кабміну по передачі Держприкордонслужбі семи літаків, незаконно закуплених (без проведення тендера) кілька років тому".

"Також дійсно мала місце спроба Хращевського поновити на посаді першого проректора Максима Луцького. На теперішній час виконує обов'язки ректора НАУ професор Володимир Харченко. Відповідно Луцький не має відношення до університету", - заявив Квіт.

 

В оприлюдненому наказі Квіта вказано, що Харченку зробили 100% надбавки до зарплати: 50% "за складність, напруженість в роботі" і 50% - за "високі досягнення".

Як відомо, Хращевський 5 листопада поновив на посаді проректора НАУ Максима Луцького – екс-регіонала та кума екс-міністра освіти Дмитра Табачника.

Українська правда 

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування