Деканоїдзе втішена протестом екс-міліціонерів: ми на правильному шляху

Понеділок, 14 грудня 2015, 08:45
Деканоїдзе втішена протестом екс-міліціонерів: ми на правильному шляху

Глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе вважає, що протест колишніх міліціонерів показує, що керівництво МВС - на правильному шляху.

Про це вона заявила, коментуючи факт проведення мітинг екс-міліціонерів 13 грудня, інформує прес-центр МВС у понеділок.

За словами Деканоїдзе, процес невдоволення від реформи був очікуваний від її початку, адже жодна реформа поліції не обходилася без спротиву системи.

Водночас глава Нацполіції наголосила, що в цій "битві" із системою її підтримують міністр внутрішніх справ, уряд і президент.

Глава Нацполіції також зазначила, що люди, які вийшли на мітинг, навіть не дочекалися апеляції, адже точно знали, що не виграють.

"Скажу більше: ми пишаємося тим, що ці люди вийшли на вулицю. Це значить, що ми все робимо правильно і ми на правильному шляху",– підкреслила Деканоїдзе.

За її словами, реформа поліції є однією з найбільш очікуваних реформ для народу України.

Крім того, глава Нацполіції закликала українців повірити в реформу, додавши, що не хоче, аби до нової поліції потрапили люди, які брали участь у "схемах" особистого збагачення.

Як повідомлялося, 13 грудня біля будівлі МВС України у Києві пройшла акція за участі правоохоронців, які не пройшли тести та переатестацію до лав нової поліції. 

Мітинг проходив мирно, участь у ньому взяли кількасот людей. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування