Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міністри Кабміну заявили, що доказів їхньої корупції немає

Середа, 16 грудня 2015, 11:50

Члени Кабміну заявили, що вони працюють над боротьбою з корупцією, а звинувачення їх сами у корупції – безпідставні.

Про це йдеться в оприлюдненій заяві міністрів, яку поширив "Урядовий портал".

"Ми представляємо різні фракції коаліції "Європейська Україна",  проте ми і далі як єдина команда будемо працювати над реформуванням країни, створенням умов для унеможливлення корупції. Ми не дамо розвалити державу та віддати її на поталу російському агресору", - йдеться в заяві.

В Кабміні заявили, що вони борються з корупцією "відповідно до урядової компетенції".

 

Під цим міністри мають на увазі дерегуляцію, децентралізацію, створення електронних сервісів Мін'юсту, поступову ліквідацію ДАІ, МРЕО, кадрові конкурси на держпідприємствах, електронні закупівлі, створення поліції і "виведення державних підприємств з-під політичного впливу".

"Уряд забезпечив функціонування і фінансування Національного антикорупційного бюро, Служби безпеки України та інших органів боротьби з корупцією. Додатково буде збільшено фінансування Антикорупційної прокуратури", - йдеться в заяві.

"Останнім часом лунають заяви, в яких уряд безпідставно звинувачується в корупції. Мета таких звинувачень – дестабілізувати ситуацію в країні та повернути олігархат до влади.

 

Звинувачення проти уряду є бездоказовими та не мають жодних підстав. Всі вони неодноразово були спростовані", - заявили міністри.

Свою заяву міністри зробили у підтримку спільної заяви президента, голови парламенту та прем'єра, де йшлося, зокрема, про те, що заміна керівника Кабміну "не стоїть на порядку денному".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: