Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аваков написав різкий пост на адресу Порошенка

Середа, 16 грудня 2015, 14:40

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков виступив з різкою критикою заяви президента Петра Порошенка про неприпустимість ксенофобських проявів.

Цю критику він висловив у пості на Facebook під відео свого конфлікту з одеським губернатором Міхеілом Саакашвілі.

Аваков вирішив, що слова Порошенка стосуються його особисто і обурився цим.

"Кого Ви звинувачуєте у ксенофобії? Мене? Вірменина, який все життя з 3 років живе в Україні? Чи мені не знати? Який чинуша видав вам цю рамку реагування? .. Ви мені це говорите?" – написав він.

Пост нулевой толерантности. Нулевая толерантность? - это стопроцентная правда, и моя открытая точка зрения без социал...

Posted by Arsen Avakov on Wednesday, December 16, 2015

Далі Аваков детально описав свої заслуги у подіях на Євромайдані, звільненні Харківської ОДА, створенні та фінансуванні добровольчих батальйонів та інше. У зв'язку з усім цим, очевидно, міністр вважає, що звинувачувати його у ксенофобії не можна.

"Мені шкода, що це вам виявилося не таким важливим, як запропонована Вам політтехнологічна рамка. Бридко від цього мені – але я стерплю. Не вперше.. Ми завжди з Вами говорили відверто, пане Президенте, і я Вам відкрито сказав, що вважаю з цього приводу – як і те, що скажу це відкрито, як відкрита була і Ваша позиція", – додав він.

Аваков також натякнув, що звинувачує Порошенка у стеженні за собою, своїми близькими і співробітниками.

"Чи Ви не знаєте, що міністр внутрішніх справ це ЗНАЄ і МИРИТЬСЯ з таким інтересом .. заради змін, заради реформ у країні – цінуючи кожен день вікна можливостей і балансу, яке з'являється, що дозволяє якось просуватися", – написав він.

Саакашвілі міністр назвав "оповідачем з Одеси" і обурився, що засідання Нацради реформ перетворилося на театр.

Також він різко розкритикував реакцію на цей конфлікт з боку депутата від БПП Сергія Лещенка та заступника генерального прокурора Давида Сакварелідзе.

Як відомо, у середу Аваков оприлюднив відео свого конфлікту з Саакашвілі на засіданні Нацради реформ. На ньому, зокрема, він називає Саакашвілі "гастролером" і вимагає забратися з "його країни".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування