Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пєскову довелося "відмивати" слова Путіна про військових РФ в Україні

П'ятниця, 18 грудня 2015, 10:58
Пєскову довелося відмивати слова Путіна про військових РФ в Україні

У Кремлі заявили, що слова президента РФ Володимира Путіна про людей з військової сфери на українському Донбасі, неправильно зрозуміли.

Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає Інтерфакс-Україна.

Про тих, хто зрозумів слова президента РФ на підсумковій прес-конференції як підтвердження присутності російських військових в Україні, Пєсков сказав, що "вони неправильно це інтерпретували". "Абсолютно неправильно", - підкреслив прес-секретар.

Напередодні на великій щорічній прес-конференції Путін визнав, що в Україні перебувають "люди з військової сфери"..

"Ми ніколи не говорили, що там немає людей, які займаються там вирішенням певних питань у військовій сфері, але це не означає, що там присутні регулярні російські війська, відчуйте різницю", - сказав президент РФ.

Зі свого боку Пєсков підкреслив, що мова йде саме про добровольців, а не про російських військових фахівців.

"Там війна йшла. Люди їхали туди воювати. Стріляли, брали участь у бойових діях. Це і є військова сфера", - трактував слова Путіна його прес-секретар.

"Очевидно, якщо ви подивитеся слова Путіна неупереджено, ви згадайте, що він неодноразово говорив про наших співгромадян, громадян Росії, про громадян інших країн СНД, які самостійно відправляються. Хтось не має певної сфери занять, хтось використовує відпустку, хтось бере відпустку за свій рахунок. Такі люди дійсно є, вони відправляються туди ", - сказав Пєсков, маючи на увазі конфлікт на південному сході України.

Як відомо, були випадки, коли російських військових перед відправкою на Донбас змушували писати заяви про відпустку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування