"Самопоміч" не голосуватиме, доки не призначать вибори у Кривому Розі

Вівторок, 22 грудня 2015, 09:28

Фракція "Самопомочі" не братиме участь у голосуваннях у Верховній Раді, доки не буде призначено перевибори у Кривому Розі.

Про це з трибуни парламенту заявив депутат від "Самопомочі" Єгор Соболєв.

"Фракція "Самопоміч" просить негайно, прямо зараз, поставити цей закон на голосування і проголосувати за нього. Фракція "Самопоміч" не буде голосувати за інше рішення, поки для Кривого Рогу, для людей, які приїхали сюди просити справедливості, не буде знайдений цивілізований вихід", – сказав він.

Соболєв також додав, що фракція готова працювати над бюджетом, але лише після того, як будуть відкриті "всі заплановані видатки до останньої платіжки".

Як відомо, у понеділок під час погоджувальної ради лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк також закликав призначити на цьому тижні перевибори у Кривому Розі.

Він також повідомив, що спікер парламенту Володимир Гройсман говорив на цю тему з криворіжськими активістами і заявив їм, що ймовірність прийняття такого рішення значно виросла.

Також Березюк заявляв, що "Самопоміч" не голосуватиме за бюджет, доки не побачить постатейних витрат. За його словами, нинішній варіант бюджету свідчить про "повзучу, деспотичну централізацію".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування