У нацполіції не знають, як "тітушки" потрапили до приміщення суду

Понеділок, 28 грудня 2015, 00:36

У столичній поліції заявляють, що для забезпечення правопорядку в будівлі Дніпровського районного суду Києва, де відбувається судове засідання з обрання запобіжного заходу лідеру партії "УКРОП" Геннадію Корбану, присутньо достатньо правоохоронців для забезпечення охорони правопорядку.

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління національної поліції в місті Києві, передає УНІАН.

Відповідаючи на запитання корреспондента, яким чином в будівлі та в залі суду опинилися невідомі особи, що вчинили сутичку, у столичній поліції заявили: "Наразі нам цього невідомо. Там достатньо осіб, які мають забезпечити охорону правопорядку".

Також, у поліції повідомили, що на даний момент з приводу інцидентів, які сталися сьогодні в ході судового засідання, не відкрито жодних, навіть фактових, кримінальних проваджень.

Як повідомляла Українська правда, у залі суду, де розглядається клопотання зі зміни запобіжного заходу Геннадію Корбану, сталися сутички за участю людей спортивної зовнішності.

Декілька десятків людей в балаклавах, масках і спортивних костюмах почали перевертати лавки і збивати людей на своєму шляху.

В залі виникли сутички. Зі сторони тітушок полетіли пляшки в присутніх в залі суду, у відповідь хтось зірвав протигаз та розпилив піну у бік тітушок.

Наразі невідомо, хто були ці люди. Журналісти зазначають, що правоохоронці, які перекрили частину залу до президії суду не чинили їм спротиву. Геннадій Корбан наразі перебуває в суді.

Як відомо, раніше суддя Дніпровського райсуду Києва Микола Чаус ухвалив рішення проводити засідання з розгляду клопотання прокурорів зі зміни запобіжного заходу Корбану у закритому режимі. Адвокати стверджують, що Корбану зле і викликали "швидку", вони вимагають, аби Корбана госпіталізували. Корбан перебуває у приміщенні суду, він сидить у візку.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування