Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кабмін прийняв відставку Уманського з Мінфіну

Середа, 30 грудня 2015, 16:35

Кабінет міністрів прийняв відставку першого заступника міністра фінансів Ігоря Уманського.

Про це сам Уманьский повідомив у Facebook 30 грудня.

"Сьогодні уряд прийняв мою відставку. Дякую всім, із ким працював", - написав він.

Сьогодні Уряд прийняв мою відставку. Дякую всім з ким працював!

Posted by Ігор Уманський on Wednesday, December 30, 2015

У свою чергу, Міністерство фінансів підтвердило, що Кабмін 30 грудня прийняв подання міністра фінансів про відставку Уманського, про яку той сам просив.

Мінфін подякував Уманському "за його віддану та ефективну роботу на благо України".

У відомстві зазначили, що завдяки сумлінній праці команди Мінфіну, в тому числі Уманського, "Міністерству фінансів вдалося здійснити багато важливих кроків на шляху до стабілізації та відновлення економіки України, в тому числі - розробити та сприяти ухваленню Верховною Радою закону про державний бюджет на 2016 рік, що дозволяє значно знизити податкове навантаження в економіці й одночасно збалансувати його через суттєве зниження видатків бюджету".

"Команді Міністерства фінансів пощастило тривалий час працювати з таким професіоналом, як Ігор Уманський. Ми з повагою ставимося до його бажання відпочити від надзвичайного навантаження, яке мав Ігор Іванович на даній посаді", - заявила Наталія Яресько.

"Я дякую йому за його сумлінну та віддану працю, а також за підтримку та витримку у кризових ситуаціях", - додала міністр і побажала Уманському нових успіхів та розвитку у кар’єрі.

Як відомо, Уманського призначили на посаду першого заступника міністра фінансів 8 жовтня 2014 року.

Ігор Уманський з січня 2008 року був першим заступником міністра фінансів. З квітня 2009 року по березень 2010 року виконував обов'язки міністра фінансів.

Економічна правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування