Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокат: Савченко звільнять внаслідок тиску ззовні

Субота, 5 грудня 2015, 10:58

Українська льотчиця, нардеп Надія Савченко буде звільнена не внаслідок "процесуальних ходів" її захисту, а внаслідок тиску ззовні.

Про це у Twitter'і заявив адвокат Савченко Марк Фейгін. 

Коментуючи заяву офіційного представника СК РФ Володимира Маркіна, Фейгін зазначив: "Те, що Маркін обізнаний про терміни і суворість вироку Савченко - ясно свідчить про вирішений суд в Донецьку".

"Савченко винесуть обвинувальний вирок попри провальні докази сторони наших опонентів на процесі", - зазначив він.

Фейгін додав, що все "почнеться після суду".

"Савченко будуть вмовляти відмовитися від поганих адвокатів в обмін на звільнення. ... Я ще раз пропоную Кремлю угоду: ми з Полозовим (другий адвокат Савченко) після суду залишаємо справу, а ви (Кремль) відправляєте Савченко - згідно з Конвенцією - відбувати (термін) в Україні", - додав Фейгін. 

При цьому він опублікував документ - відмову Савченко від адвоката В.Паршуткіна і додав: "Свого часу саме СК нав'язував адвоката Паршуткіна Савченко. Деталі після суду". 

 

Як відомо, напередодні Маркін заявив, що вирок українці Надії Савченко буде суворим і буде винесено до кінця поточного  року. 

"Щось мені підказує, що вирок буде досить суворим, бо ті злочини, які вчинила так звана навідниця Савченко, абсолютно чітко регламентуються нашим законодавством, бо було скоєно злочин стосовно російських громадян", - сказав Маркін.

"Думаю, до кінця року буде вирок", - сказав він.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...