Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Бойовики хочуть вивести з переговорів Геращенко та Безсмертного

Середа, 13 січня 2016, 19:27

Бойовики хочуть, аби Ірину Геращенко та Романа Безмертного, які беруть участь у підгрупах тристоронньої контактної групи, замінили кимось іншим.

Про це "Українській правді" повідомили співрозмовники, близькі до переговорів.

Окрім того, цю інформацію УП підтвердив і сам Безсмерний.

Розповідаючи про перебіг переговорів у Мінську у середу, він нагадав, що сторони домовилися про обмін полоненими і вже обмінялися відповідними списками.

Також Безсмертний повідомив, що під час засідання обговорювали питання відновлення автомобільного мосту у Станиці Луганській.

"Що стосується роботи політичної підгрупи, то по суті питання жодного просування немає. Тільки з організаційних питань досягнуто рішеня щодо участі представнтка БДІП ОБСЄ", - сказав він, додавши, що політична група продовжує обговорювати питання виборів на окупованих територіях.

"Представник Росії у тристоронній підгрупі заявив, що необхідно дотримуватися територіальної цілісності України, назвавши війну на Донбасі громадянським конфліктом, чим дав зрозуміти представниками ОРДО і ОРЛО, що вони самі мають вирішувати свої проблеми", - заявив Безсмертний.

 Як відомо, Роман Безсмертний бере участь у політичній підгрупі тристоронної контактної групі щодо врегулювання ситуації на Донбасі, Ірина Геращенко — у гуманітарній.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування