Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Геращенко про вимоги бойовиків: Ми не російські рублі, щоб усім подобатися

П'ятниця, 15 січня 2016, 10:31

Представник української гуманітарної підгрупи Ірина Геращенко заявляє, що українська сторона досі не отримала відповіді на подані списки кандидатів на обмін заручниками.

Про це Геращенко написала у своєму Facebook.

"Щодо заручників, то ми передали всі списки і пропозиції ще 6 січня, продублювали їх на останній зустрічі в Мінську… і досі чекаємо відповіді", - зазначила Геращенко.

Вона також додала, що після заяв РФ припинення вогню обстріли на Донбасі тільки посилилися і два дні ОБСЄ фіксують "не просто брутальні порушення бойовиками режиму тиші, а ще й виступили з заявою, що ті їх не пускають на гарячі точки, й застосовують силу вже до представників ОБСЄ".

"Росія несе повну відповідальність за дії бойовиків. Це чудово розуміють і в Німеччині, і в ОБСЄ, і в усьому світі", - наголосила Геращенко.

"І невиконання ними публічно даних обіцянок - це буде повна відповідальність і самого Кремля, який тепер у Мінську представляє один із лідерів "Единой России", діючий член Радбезу РФ , і їх ОРДО - ОРЛОвських маріонеток", - зазначила Геращенко.

Вона також відповіла на уточнення журналістів про те, що бойовики вимагають заміни її та Романа Безсмертного у Тристоронній контактній групі.

"Тут від журналістів багато запитань, чи правда, що хтось там висловив незадоволення мною і Романом Петровичем? Ну, ми ж не російські рублі, щоб всім подобатися", - зазначила Геращенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування