ЗМІ: Сурков та Нуланд говорили про Україну близько 6 годин

П'ятниця, 15 січня 2016, 19:26

Делегації Росії та США, очолювані помічником президента РФ Владиславом Сурковим і помічником держсекретаря США з питань Європи та Євразії Вікторією Нуланд, залишили держрезиденцію під Калінінградом.

Про це російському "Інтерфаксу" повідомило інформоване джерело.

"Кортежі автомашин учасників зустрічі виїхали з території державної резиденції, розташованої на березі моря в місті Піонерський. Багатогодинна зустріч помічника президента РФ Владислава Суркова і помічника держсекретаря США з питань Європи та Євразії Вікторії Нуланд офіційно завершена", - заявив співрозмовник агентства.

Таким чином, бесіда Суркова і Нуланд тривала в цілому близько 6 годин.

Як відомо, зустріч помічника президента РФ і помічника держсекретаря США з питань Європи та Євразії відбувалася в держрезиденції в місті Піонерський під Калінінградом.

Зустріч тривала в закритому режимі. За інформацією держдепу США, на ній обговорювалося питання про виконання мінських домовленостей щодо України.

У заяві представника держдепартаменту Джона Кірбі наголошується, що "обговорюється ситуація на сході України і необхідність повної імплементації мінських домовленостей".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News