Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чубаров переконаний, що Інтерпол не стане його шукати

Четвер, 21 січня 2016, 14:12

Лідер Меджлісу кримськотатарського народу, депутат від БПП Рефат Чубаров вважає, що Інтерпол не прийме оголошення його Росією в міжнародний розшук.

Про це він заявив у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" в четвер.

"Вони вже мене оголошували у міжнародний розшук, і Інтерпол не прийняв їхні мотивації. Мій розшук був скасований через наявність політичних, а не кримінальних мотивів. Я впевнений, що і цього разу буде така ж процедура", – сказав він.

За його словами, цей крок прокурора є спробою відвернути увагу суспільства від економічної кризи на півострові і в Росії.

"Російська окупаційна влада і Кремль на тлі різкого економічного падіння Росії і паніки, яка починається в суспільстві, на тлі розчарування окупацією жителями Криму, вона намагається максимально створити "димову завісу" для відволікання уваги громадян Росії і населення окупованого Криму від ролі самої російської влади, яка довела людей до такого стану", – вважає Чубаров.

Як відомо, прокуратура окупованого Криму оголосила лідера кримських татар Мустафу Джемілєва і голову Меджлісу кримськотатарського народу Чубарова в міжнародний розшук.

Організатор продовольчої блокади Криму, колишній віце-прем'єр Криму Ленур Іслямова оголошений у федеральний розшук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування