Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін про перепоховання Леніна: До цього слід підходити акуратно

Понеділок, 25 січня 2016, 16:47

Питання перепоховання тіла Володимира Леніна має вирішуватися акуратно, щоб це не призвело до розмежування російського суспільства.

Про це заявив президент Російської Федерації Володимир Путін на першому Міжрегіональному форумі Загальноросійського народного фронту, повідомляє "Интерфакс".

"Що стосується перепоховань та інших питань подібного роду, ви знаєте, мені здається, до цього слід підходити акуратно, щоб не вживати кроків, які розділяли б наше суспільство. Потрібно навпаки його гуртувати, ось це найголовніше", - сказав він, відповідаючи на запитання щодо цієї теми.

21 січня на засіданні ради з науки й освіти в діалозі з головою Курчатівського інституту Михайлом Ковальчуком Путін заявив, що ідеї вождя жовтневої революції Леніна призвели до руйнування історичної Росії.

"Управляти плином думки – це правильно, потрібно лише, щоб ця думка призвела до правильних результатів, а не як у Володимира Ілліча. А то в остаточному підсумку ця думка призвела до розвалу Радянського Союзу, ось до чого", - заявив тоді Путін.

"Там багато було думок таких: автономізація і так далі. Заклали атомну бомбу під будову, який називається Росією, вона й рвонула потім. І світова революція нам не потрібна була. Ось така думка там (теж була)", - додав він.

Пізніше речник президента Дмитро Пєсков заявив журналістам, що слова Путіна про Леніна не повинні бути приводом для обуренння, це його особиста точка зору.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування