Деркач вийшов з "Волі народу"

Вівторок, 26 січня 2016, 15:16

Депутат Андрій Деркач написав заяву на ім'я спікера парламенту Володимира Гройсмана про вихід зі складу депутатської групи "Воля народу".

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на текст заяви.

Деркач заявив, що виходить з групи "в зв'язку з неможливістю брати участь у діях, пов'язаних з політичними "договорняками" з чинною владою, яка довела до зубожіння український народ і продовжує займатися мародерством під час війни на сході країни, спекулюючи на патріотичних настроях населення".

Зокрема, прикладами таких неприпустимих дій він вважає прийняття бюджету на 2016 рік і Податкового кодексу, "який знищує цілі галузі підприємництва та сільського господарства в обмін на посади та преференції, участь у корупційних схемах чинної влади, яка, паразитуючи на європейських гаслах, грабує державу".

Як відомо, раніше у "Волі народу" було три співголови: Ігор Єремеєв, Андрій Деркач та Ярослав Москаленко. Єремєєв помер 12 серпня 2015 року в клініці після падіння з коня.

13 листопада в Раді було створено міжфракційне об'єднання з 47 депутатів "Заборонено забороняти", яке очолив Деркач.

Як відомо, Деркач і позафракційний Володимир Мисик були авторами скандальної поправки до бюджету про відтермінування впровадження електронного декларування чиновниками. Ця поправка поставила під загрозу скасування візового режиму з ЄС.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування