Олександрівську лікарню в Києві очолив одіозний лікар Луценка

Четвер, 28 січня 2016, 13:54

Головою столичної Олександрівської лікарні призначений колишній заступник начальника меддепартаменту пенітенціарної служби Зураб Малазонія, який сприяв переслідуванню Юрія Луценка.

Про це Українській правді заявила депутат Ірина Луценко.

"Мені розповіли, що Малазонію призначали з формулюванням, що він – частина грузинської команди, яка допоможе Україні  реформуватися. Людину, яка була заступником начальника медичного департаменту пенітенціарної служби в той період, коли відбувалося переслідування політичних в'язнів!" – обурилась Луценко.

Зураб Малазонія
Зураб Малазонія

"Ви ж знаєте, яке було медичне обслуговування в пенітенціарній службі. Тоді Юрія Луценка заразили гепатитом, ми зверталися до Європейського суду з цього приводу. Там була величезна смертність, відсутність медикаментозного забезпечення, і цю людину призначають на відому в Україні лікарню робити реформи. Це вища міра цинізму", - зазначила Луценко.

Малазонія був призначений наприкінці минулого року.

Раніше в 2012-2013 роках, коли Луценко  і Тимошенко утримувалися у колоніях і мали проблеми зі здоров'ям, Малазонія часто коментував його стан здоров'я у потрібних владі Януковича формулюваннях.

Тодішній начальник Малазонії Поляков заперечував наявність у Луценка гепатиту.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...