"ДНР" готує провокації в напрямку Артемівська - штаб

Неділя, 31 січня 2016, 11:58
ДНР готує провокації в напрямку Артемівська - штаб

Бойовики продовжують активно обстрілювати не лише позиції сил АТО, а й домівки мирних мешканців та об'єкти інфраструктури. 

Про це 31 січня заявили у прес-центрі АТО. 

"Разом з цим глашатаї фейкових утворень не припиняють поширювати брехні, перекидаючи провину за свої злочини на Збройні Сили України. Насправді ж 28 січня о 21:10 проросійські найманці  "ДНР" з БМП та АГС обстріляли контрольний пункт в’їзду/виїзду "Мар’їнка", 30 січня о 22.20 під мінометний обстріл бойовиків потрапив український блокпост неподалік КПВВ "Майорськ", - заявили у штабі.

При цьому прес-центр надав фото наслідків обстрілу КПВВ "Мар’їнка", напрямок, з якого вівся вогонь та відео з камер спостереження, де зафіксовано момент обстрілу.

"За оперативною інформацією члени терористичної організації "ДНР" у подальшому готують подібні провокації на Артемівському напрямку", - йдеться у повідомленні. 

 
 
 

"У зв’язку з тим, що кількість провокативних обстрілів бойовиками українських контрольних пунктів в’їзду/виїзду дедалі збільшується, та щоб зірвати можливу провокацію бойовиків (обстріл колони цивільних автомобілів на одному з КПВВ, яку анонсував Басурін), командування сил АТО на території Донецької та Луганської областей розглядає можливість тимчасового закриття контрольних пунктів в’їзду/виїзду, з відповідним зверненням до міжнародних організацій, які займаються моніторингом виконання Мінських домовленостей", - зазначено у повідомленні. 

Українська правд 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування