У МВС стверджують, що процедура закупівлі рюкзаків була чесною

П'ятниця, 12 лютого 2016, 23:35

У МВС заявляють, що процедура закупівлі тактичних рюкзаків була чесною і прозорою.

Про це повідомляє прес-служба міністерства.

Як наголошується, в лютому 2015 року МВС закупило 6000 рюкзаків для потреб підрозділів відомства, залучених до проведення антитерористичної операції.

У МВС повідомляють, що в процедурі закупівлі спочатку участь брали вісім учасників. Через тиждень участь в переговорній процедурі взяли п'ять учасників, які надали зразки товару.

"За результатами проведених переговорів найнижчі ціни запропонували підприємець з м. Вознесенськ Миколаївської області (тисяча рюкзаків за ціною 2 100 грн. за штуку) і ТОВ з м. Дніпропетровськ (2 899 грн. за штуку)", - йдеться в повідомленні.

У відомстві також підкреслили, що вся інформація про процедуру закупівлі булла оприлюднена на Веб-порталі державних закупівель.

Як заявили в міністерстві, "поширена інформація про непрозору діяльність МВС в сфері державних закупівель є спотворенням реального стану речей і спрямована на дискредитацію МВС для створення негативного суспільного резонансу".

Раніше повідомлялося, що син міністра внутрішніх справ Олександр Аваков, ймовірно, домовлявся c екс-заступником голови МВС Сергієм Чеботарем про постачання рюкзаків для підрозділів міністерства.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування