Чубаров розповів про психологічну війну проти Джамали у російських ЗМІ

Неділя, 21 лютого 2016, 07:03

У російських ЗМІ, а також в підконтрольних Москві ЗМІ на територіях інших держав, "розв’язана справжня психологічна війна, спрямована на приниження Джамали".

Про це написав Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров у facebook.

"Російські шовіністи – від невідомих обивателів до потворних московських політиків – у жаху від того, що переможцем "Євробачення-2016" може стати українська/кримська виконавиця Джамала", – зазначив Чубаров.

Він нагадав, що громадяни України, жителі Криму, окупованого Росією, не зможуть 21 лютого брати участь у голосуванні на національному фінальному відборі "Євробачення – Україна" і закликав українців голосувати за Джамалу.

"Вжиті мною і моїми колегами зусилля, щоб забезпечити голосування жителів окупованого Криму не увінчалися успіхом. Російські кампанії, що забезпечують телефонний зв’язок в окупованому Криму, відмовили у проведенні голосування жителями Криму. У зверненнях, одержуваних мною з Криму, громадяни України – люди різних національностей, просять мене, щоб я від їх імені закликав усіх, хто живе на материковій Україні, проголосувати 21 лютого 2016 роки за Джамалу – безперечну фаворитку серед конкурсантів фінального відбору", – зазначив Чубаров.

Фінал національного відбору відбудеться 21 лютого. За підсумками глядацького та суддівського голосування буде визначено співака, який представлятиме Україну на "Євробаченні-2016".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування