Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Люди у камуфляжі з РПС "переїхали" до казарм "Азова"

Неділя, 21 лютого 2016, 20:35
Люди у камуфляжі з РПС переїхали до казарм Азова

Об'єднання "Революційні праві сили" звільнило приміщення готелю "Козацький" на Майдані Незалежності у Києві та "переїхало" до приміщення, яке займає полк "Азов".

Про це ввечері 21 лютого повідомляє Hromadske ТБ.

Представники "Азову", казарми якого розташовані неподалік Майдану Незалежності,  зазначили, що це - жест "братської допомоги".

Повідомляється, що директор департаменту соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони Валентин Федічев особисто супроводжував керівників "РПС".

При цьому готель "Козацький" станом на 20:30 залишили не всі представники "Революційних правих сил".

 
Фото з Твіттера Paweł Pieniążek

Як повідомили у Нацполіції, "активісти" залишили приміщення готелю після проведення "Віча" на Майдані Незалежності.

"Кілька десятків осіб 20 лютого облаштували у актовій залі готелю штаб. Вночі відбулися перемовини активістів та представників Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства оборони України та Національної поліції України. За слова адміністрації готелю, жодної матеріальної шкоди не завдано. Порушень правопорядку не зафіксовано", - йдеться у повідомленні Нацполіції.

Як відомо, "переселення" представників "РПС" з готелю, який є держпідприємством Міноборони України, анонсувалося на 16:00. Згодом стало відомо, що рух звільнить готель після 19:00. 

У "РПС", до складу якого входять екс-бійці Правого сектора, які вийшли з ПС "через незгоду з діяльністю Дмитра Яроша", бійці АТО з батальйонів "Русь" та ОУН, провідником РПС обрано мукачівського комбата "Чесного", а у  штабі також присутній нардеп Сергій Мельничук, заявляли, що займають приміщення "Козацького"  за домовленістю з адміністрацією готеля.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування